Article cover image

Izleti po Sloveniji | Katalog izletov 2014

Matjaž

Tour Guide, Koper, Slovenia

| 2 mins read

Ali že imate idejo za izlet v letu 2014?

Poglejte si naš katalog Avtentičnih enodnevnih izletov in izberite izlet, ki ga še niste doživeli!

Prepričani smo, da je med našimi izleti po PrimorskiZamejstvu in Istri veliko takšnih in da boste našli izlet po vaši meri!

Prenesi katalog: ENODNEVNI IZLETI - 2014.pdf

V Autentici smo namreč specializirani za izlete po teh prelepih pokrajinah, saj smo tukaj doma! V naše izlete smo vnesli ljubezen do teh krajev in ponos domačinov! Poskrbeli bomo, da boste na izletu doživeli pokrajine na drugačen – avtentičen način.

Na naših tematskih izletih boste obiskali skrite kotičke, se sprehodili po starodavnih vasicah, poklepetali z domačini ter okušali domače dobrote, ki jih skrivajo tukajšnjevinske kleti, oljarne, pršutarne, sirarske, ekološke in druge kmetije.

Naj poudarimo še to, da vse naše izlete vodijo vodniki-domačini, ki poznajo obiskane kraje do potankosti in vas še dodatno zabavajo z lokalnimi anekdotami in zgodbami. Lokalno vodenje in avtentična vsebina izletov poskrbijo, da so izleti nenaporni in sproščeni, tako, da ste kar se da zadovoljni.

Kliknite tu in najdite avtentičen izlet po vaši meri!

Prepustite se avtentičnim doživetjem, prepričani smo, da vam ne bo žal in da se boste še vrnili, kot številni domači in tuji gostje do zdaj!

Zato nas pokličite (031-337-339 ali 05-611-79-62) ali pišite na info@autentica.si in vprašajte za natančnejšo ponudbo izbranega izleta!

Program lahko tudi prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim.